Ik werk met I-DEAL betalingen.

 

Wat is het?

iDEAL is de meest gebruikte betaalmethode in Nederland. Betalingen zijn mogelijk via de 10 grote banken van Nederland: ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en van Lanschot.

De betaalmethode is gebaseerd op een overboeking, maar dan staat het bedrag en het rekeningnummer van de begunstigde al vooraf ingevuld.

Hoe werkt het?

Nadat je  iDEAL hebt gekozen als betaalwijze, selecteert je je eigen bank. De daadwerkelijke betaling vindt daarna plaats in de vertrouwde omgeving van de website van de bank. De banken gebruiken verschillende methodes om de betaling te verifiëren. Dit kan bijvoorbeeld door middel van een TAN-code via SMS, een QR code in de app of een e.dentifier. De betaling wordt vervolgens direct verwerkt. Als verkoper ben ik binnen een kwartier op de hoogte van de status van je betaling. Dan kunnen we je bestelling gereed maken voor verzending.

 

 

Verzenden Jazeker

 

Wij verzenden je pakket altijd met Post.nl.

Tot 10 kg:                           1000x500x500                 7.25 euro

Van 10 kg t/m 30 kg:        1760x780x580 kost       14.50 euro

 

Bij je bestelling kun je bij het afrekenen kiezen voor verzenden of afhalen.

 

Natuurlijk kun je je bestelling afhalen in de winkel of zelf je bezorging regelen.

Verzenden is altijd voor uw eigen risico, wij pakken alles goed in en zijn niet verantwoordelijk voor breuk schade o.i.d..

 

 

Afhalen dat kan van woensdag t/m zaterdag van 11 tot 16 uur. 

Uw bestelling is 24 uur na uw plaatsing beschikbaar in de winkel naar uw keuze.

Let wel op dat wij op zondag- maandag en dinsdag zijn gesloten.